Aan de plak: geweldige muurstickers voor de kinderkamer.

Aan de plak: geweldige muurstickers voor de kinderkamer.

  • 24 oktober 2018

  • Door Woonhome.nl

Wie wil nou niet een leuke gezellige kinderkamer? Je hebt tal van mogelijkheden om een babykamer of kinderkamer sfeervol in te richten. Denk bijvoorbeeld eens aan stijlvolle woonaccessoires en trendy meubels. Ook op de muur ga je helemaal los! Decoratief behang, een kleurtje verf, wandplanken of leuke muurstickers maken de sfeer. Ben je nog op zoek naar een uniek idee voor de kinderkamer?

Muurstickers zijn dé manier om de kinderkamer te decoreren. Van schattige babystickers tot stoere stickers voor een jongenskamer. Je zorgt snel voor een geheel nieuwe sfeer: ‘geniet van de kleine dingen’.

Muurstickers kunnen de kinderkamer erg opvrolijken!

Muurstickers kunnen de kinderkamer erg opvrolijken!

Schattige muursticker voor de babykamer

Een jongen of een meisje? Kun je niet wachten met het inrichten van babykamer? De babykamer maak je nog schattiger met een muursticker. Kies voor een wandsticker met een beeldige tekening of een gepersonaliseerde sticker, bijvoorbeeld een sticker mét de naam van het kind. Je hebt ook decoratieve

Creatieve muursticker voor de kinderkamer

Zijn de kinderen al wat groter? Dan vraagt de kamer ook om een nieuw tintje. Met muurstickers creëer je binnen een paar stappen een hele make-over in de kinderkamer. Je vervangt de schattige stickers aan de muur voor andere muurstickers. Het voordeel is ook nog eens dat muurstickers geen resten achterlaten op de muur. Je creëert daardoor snel een leuke frisse nieuwe look in de kinderkamer. Er zijn zo veel verschillende muurstickers voor de kinderkamer om uit te kiezen. Dus als je de kinderkamer wilt pimpen, muurstickers kopen en je kunt echt helemaal los!

Kies voor een gepersonaliseerde muurstickers voor de kids.

Kies voor een gepersonaliseerde muurstickers voor de kids.

Decoratieve muurstickers voor prinsessen en piraten
Er zijn tal van decoratieve muurstickers met de favoriete items van jouw kind. Denk maar eens aan een hele grote dino sticker. Je hebt ook ruimte stickers met raketten en planeten. Of je maakt er een beestenboel van met favoriete dierenstickers. Voor meisjes zijn er natuurlijk prinsessenstickers. Je maakt in een handomdraai een geweldige kinderkamer! Zo heb je een muursticker met een prinsessenkasteel, maar je hebt ook stickers voor aan het bed einde. Zo val je pas echt als een prinses in slaap. Welk meisje droomt daar nu niet van?

Educatieve en interactieve stickers voor de kinderkamer

Kinderen zijn voortdurend bezig met leren en ontdekken. Wil je de kamer opleuken en spelenderwijs je kind leuke dingen leren? Je wilt ze laten tekenen, de wereld laten verkennen, de tijd leren of laten schrijven? Er zijn ook stickers die meer zijn dan wanddecoratie. Zo heb je bijvoorbeeld vrolijke wereldkaarten met allemaal wilde dieren. Je hebt ook klok stickers waarmee je kids op een leuke manier leren klokkijken. Ook heel cool is het krijtbordvarken. Deze muursticker is in de vorm van een varken. Je kids kunnen dit krijtbordvarken gebruiken als krijtbord. Hoe leuk is dat? Het kost ook minder ruimte dan een krijtbord. Zo creëer je nog meer ruimte in de kinderkamer.

Opzoek naar een leuke en leerzame muursticker? Groeimeters aan de muur!

Opzoek naar een leuke en leerzame muursticker? Groeimeters aan de muur!

Vrolijke groeimeters voor op de kinderkamer
Ook bestaan er originele vrolijke groeimeters voor aan de muur. Natuurlijk! Ook groeimeters zijn er in sticker variant. Het is geweldig om je kind te meten met deze groeimeters voor aan de muur. Even voor het slapen gaan meten. Het is daarnaast ook nog eens leerzaam.

Tip: geef je muur een opvallende kleur en plak daar een contrasterende muursticker op zodat deze extra opvalt.

Sportieve stickers voor de kinderkamer en tienerkamer

En dan komen je kinderen in een volgende fase; voetbal, dansen, ballet, basketbal, hockey etc. als hobby. Heb je een echte voetbalkamer voor je zoon of dochter? Naast de decoratie sportieve muurstickers gebruiken? Dat is geweldig! Ze bestaan er ook in je eigen shirt of naamstickers voetbalplaatjes. Je hebt stoere stadionstickers om van te dromen. Natuurlijk moet je favoriete voetbalclub ook een mooie plek krijgen. Je hebt ook grote muurstickers van hun favoriete voetbalclub zoals: Ajax, Feyenoord, PSV of Heerenveen. Of denk je meer aan een eigen veld met voetbaldoel als muursticker? Alles is mogelijk. Zoek je meer iets voor een andere sport? Kies dan bijvoorbeeld voor basketbal of hockeystickers.

Dit zijn de stickers voor de tieners uit het gezin! Geen voetbalfan? Ga dan voor basketbal of hockeystickers.

Dit zijn de stickers voor de tieners uit het gezin! Geen voetbalfan? Ga dan voor basketbal of hockeystickers.

Stoere stickers voor de tienerkamer

Er bestaan ook decoratieve stickers waarmee jouw zoon of dochter zelf de muur kan decoreren. Denk dan aan vrolijke bollen of gamestickers voor een echte offline ervaring. Voor visuele effecten zijn er ook gevaarlijke spannende stickers met grote dieren. Wanneer je kinderen whatsapp moeilijk loslaten zijn er ook emoticons. Ze zijn niet meer weg te denken. Het is ook nog eens handig, want zo zie je meteen hun humeur.

Deze emoticons vrolijken een kamer toch gelijk op :)

Deze emoticons vrolijken een kamer toch gelijk op :)

Tip: Doe hier meer inspiratie op en bekijk 9 originele must-haves voor in de kinderkamer.

Bekijk ook

Aan de plak: geweldige muurstickers voor de kinderkamer.

Wie wil nou niet een leuke gezellige kinderkamer? Je hebt tal van mogelijkheden om een …

Bekijk

Tips voor het kopen van een stapelbed

Heb je niet zo veel ruimte in huis? Dan kun je twee kinderen bij elkaar …

Bekijk

De beste tips om thuis sporten makkelijker en leuker te maken

Ben jij niet dol op de sportschool en vind je hardlopen ook niks? Of werk …

Bekijk

Met deze 2 handige tips heb je altijd een opgeruimde en rustige kinderkamer

Een fijne kinderkamer is een kamer die in een mum van tijd is opgeruimd. Een …

Bekijk