Breng karakter in huis met stoere houten keukens en meubels

Breng karakter in huis met stoere houten keukens en meubels

Door:
Woonhome.nl

3 januari 2018

Meer dan 10 jaar geleden ontstond de steigerhouten interieur trend. Dit bleek het begin te zijn van de succesvolle kwaliteitszaak Restyle XL. Zo begonnen ze met het verkopen van steigerhouten tafels op Marktplaats. Vandaag de dag heeft de zaak van drie eigenaren maar liefst acht mensen in dienst. Het assortiment bestaat niet alleen meer uit steigerhouten tafels. Prachtige houten keukens, badkamermeubels en complete interieurs zijn deel van de ambacht van Restyle XL.

Prachtige houten keuken.

Historie en karakter in het interieur

Restyle XL kenmerkt zich door het gebruik van kwaliteitshout uit Wit-Rusland, Roemenië, Kroatië en andere landen. Dit hout verwerkt men in de werkplaats in Woerden. Hier staan gepassioneerde vakmensen met veel plezier te werken aan keukens, badkamermeubels en tafels. Gedroogd en oud eikenhout, grenen, hardhout, sloophout, barnwood en oude wagondelen verwerkt men hier dagelijks. Getekend hout met een karakteristieke en ambachtelijke uitstraling. Dit hout is uitermate geschikt voor kwalitatieve, onderscheidende keukens en meubels. Eén van de stijlkenmerken en garanties van Restyle XL.

Keuken met het gebruik van hout.

Houten keukens in diverse woonstijlen

Een houten keuken van Restyle XL wordt ontworpen in allerlei woonstijlen. Na een intensief proces van schaven, schuren en het fraai maken van het verweerde hout begint het pas echt! Met liefde maken de vakmensen van Restyle XL de mooiste meubels en keukens. Een uniek onderdeel van de keukens is bijvoorbeeld de dikte van de houten fronten. Net iets dikker dan een ander merk keukens en hierdoor speciaal, robuuster en kwalitatiever. De houten keukens zijn te vinden in een landelijke, industriële, maar ook moderne stijl.

Keukenblad van hout.

Keuken met hout.

Badkamermeubels gemaakt van hout door Restyle XL

Dankzij het vakwerk, de kwaliteit maar ook de designs heeft Restyle XL een groot en trouw klantenbestand. Hout straalt een prachtige sfeer uit, creëert warmte én is mooi te combineren met andere materialen. Het ideale materiaal voor in het interieur! Het hout heeft een verhaal met historie en is hierdoor ook een mooie toevoeging aan de badkamer. Een badkamermeubel gemaakt van sloophout bijvoorbeeld. Maar ook oud eiken of zelfs een eiken boomstam kan Restyle XL met gemak verwerken tot een prachtig badkamermeubel.

Hout verwerkt in badkamermeubels

Robuuste badkamermeubels van hout.

Het leuke van Restyle XL is dat ze de werkplaats én showroom op één locatie hebben. Dus wanneer je een afspraak maakt in de showroom, is een bezoekje aan de werkplaats natuurlijk een must. Daarnaast is er ook een webshop waar alle stijlen keukens, badkamermeubels en tafels te zien zijn.

Zien hoe je karakter in je interieur kan brengen door een vitrinekast? Lees dan hier meer over de vitrinekasten van Elm hout.

Bekijk ook

Behangen of schilderen? Gebruik een kamersteiger!

Iedere woning, jong of oud, heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Want goed en regelmatig …

Bekijk

Scandinavisch interieur: warm en tijdloos

Leek Scandinavisch wonen eerst nog een trend, inmiddels is het wel duidelijk dat deze interieurstijl …

Bekijk

Een houten vloer voor in jouw interieur

Ben je op zoek naar een houten vloer voor in je huis? Houten vloeren zijn …

Bekijk

In 3 stappen 100% groene én voordeliger energie

Het koude seizoen is weer begonnen. Het najaar is in volle gang en de winter …

Bekijk