Een eyecatcher voor in je interieur: vitrinekasten van Elm hout

Een eyecatcher voor in je interieur: vitrinekasten van Elm hout

  • 11 maart 2019

  • Door Woonhome.nl

Kasten met een unieke uitstraling: vitrinekasten

Ben je op zoek naar iets meer pit in je interieur? Ga dan voor meubels met een unieke en robuuste uitstraling. Zoals vitrinekasten gemaakt van mooi oud en doorleefd hout bijvoorbeeld. Een authentiek meubel voor in diverse ruimtes in huis. Maak een vitrinekast nog unieker door persoonlijke spullen achter de vitrinedeurtjes tentoon te stellen. Het servies van je oma, souvenirs van verre reizen, unieke beeldjes en kunstobjecten of waardevolle boeken.

Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen vitrinekasten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de stoer donkere stijl of juist de puur hout stijl kasten. Beide zijn de perfect te combineren met diverse woonstijlen.

De vitrinekast stijl Stoer Donker: contrastrijk voor in het interieur

De ‘Old Black’ kleur van deze stoere stijl is ideaal te combineren met de volgende 3 interieur trends. Dankzij de karakteristieke details van de vitrinekasten zoals het doorleefde hout past deze kast mooi in industriële interieurs. Een grotere ruimte met veel licht, fabriekslampen en stalen meubels is de perfecte stijl voor deze vitrinekast. Maar ook een strakke, moderne stijl in huis is een goede basis voor zo’n stoere vitrinekast. Plaats de kast tegen een spierwitte achtergrond voor een fantastische contrastwerking. Daarnaast past mooie vitrinekast ook mooi in een botanisch interieur met veel planten en groen. Hier komt die donkere look van het hout nog beter naar voren. Meer stoere houten meubels? Lees hier meer over het in huis brengen van karakter met stoere houten meubels en keukens.

Vitrinekast in 'Old Black' geeft je interieur een stoere uitstraling.

Vitrinekast in ‘Old Black’ geeft je interieur een stoere uitstraling.

Mooie donkere vitrinekast met een geleefde uitstraling.

Mooie donkere vitrinekast met een geleefde uitstraling.

De vitrinekast stijl Puur Hout: naturel en tijdloos

Wie meer van een neutralere look houdt komt al gauw uit op de ‘Puur Hout’ vitrinekasten. Wederom heel mooi te combineren met een aantal interieurstijlen in huis. Bijvoorbeeld de landelijke stijl waarin je de kast combineert met een geschuurd leren bankstel. Een schapenvachtje op de grond én een oud eikenhouten eettafel of salontafel. De naturel vitrinekast is ook te combineren met de populaire bohemian stijl. Hierin combineer je de vitrinekast bijvoorbeeld met roze of mintgroene kleuren. Oosterse kleden van natuurlijke materialen en vintage accessoires en gekleurd servies. Tenslotte is de romantische interieurstijl ook een aanrader voor deze mooie vitrinekasten in neutrale look. Denk aan een warm romantisch interieur met veel plaids en kussens. Gecombineerd met bossen bloemen in vazen en sfeervolle kaarsen.

Lichte, grote vitrinekast met veel ruimte voor woonaccessoires.

Lichte, grote vitrinekast met veel ruimte voor woonaccessoires.

Robuuste vitrinekast in naturel hout.

Robuuste vitrinekast in naturel hout.

Houten vitrinekasten van doorleefd hout

De vitrinekasten zijn gemaakt van Elm hout. Een robuuste vitrinekast kopen op robuustetafels.nl zorgt ervoor dat je een prachtige kast koopt. De meubels zijn gemaakt van doorleefd Elm hout. Hierdoor krijgt het hout een tweede leven. Het zijn dus duurzame en ecologisch verantwoorde meubels. De kenmerken van het mooie Elm hout ontstaan doordat ze ooi als Chinese deuren dienst deden. Dankzij deze belangrijke eerste fase waardoor het hout geleefd is, heeft elk meubel een unieke uitstraling. De meubels zijn overigens met de hand gemaakt, dus geen enkel model is geheel hetzelfde.

Bekijk ook

5x dingen die je dit weekend ☔ kunt doen!

Hoewel er dit weekend weer regen voorspeld is, zijn er genoeg activiteiten die zich niet …

Bekijk

Maandspecial december: Chique feestdagen!

Het is december: dé maand van de feestdagen! Vier dit jaar deze dagen wat exclusiever …

Bekijk

Een glamour bank: trendy en extravagant

Wie weet prijkt een luxury bank of stoel al een tijd op je verlanglijstje, maar …

Bekijk

Het geheim van de smid

Het licht niet voor de hand om een vaas te smeden. Toch is het helemaal …

Bekijk