Loungen in de tuin doe je zo

Loungen in de tuin doe je zo

  • 04 december 2018

  • Door Woonhome.nl

Als je een tuin hebt, moet je hier optimaal gebruik van maken. Het is namelijk een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht! Vooral in de zomer kun je hier gezellig eten met familie of bijkletsen met je vrienden. Volg de onderstaande tips zodat je echt kunt ontspannen en loungen in je eigen achtertuin.

Koop de juiste loungeset die past bij jouw unieke stijl!

Koop de juiste loungeset die past bij jouw unieke stijl!

Koop een mooie loungeset

Wat is loungen zonder een loungeset? Koop een mooie tuinset die aansluit bij jouw smaak. Meubelen van aluminium passen goed bij een moderne stijl en robuuste tuinmeubelen van hout zijn juist tof voor een landelijke sfeer. Let bij het aanschaffen van een loungeset niet alleen op de uitstraling, maar ook op de functionaliteit. Het materiaal moet bijvoorbeeld goed tegen vocht kunnen, de meubelen moet comfortabel zitten en de hoogte van de tafel moet aansluiten bij jouw wensen. Loop verschillende winkels in om een tuinset uit te zoeken en te proberen. Wil je online een loungeset kopen? Loungeset.com heeft veel goede opties!

Haal je woonkamer naar buiten

Dit bedoelen we natuurlijk niet letterlijk. Het gaat erom dat je de stijl en sfeer van de woonkamer doortrekt in de tuin. Kies buiten voor dezelfde kleuren en laat ook dezelfde materialen terugkomen. Op deze manier vormt alles een mooi geheel. De loungeplek in de achtertuin zal hierdoor ook heel huiselijk aanvoelen.

Trek de stijl van je woonkamer door naar buiten!

Trek de stijl van je woonkamer door naar buiten!

Koop stijlvolle kussens en zachte dekens

Het is verstandig om een tijdloze loungeset of tuinset te kopen. Je kunt dit vervolgens een stijlvolle touch geven door middel van een paar kussens. Tip: op Loungeset vind je ook sierkussens voor buiten. Schaf ook een zacht plaid aan voor de zwoele, maar frisse avonden. Als je de deken niet gebruikt kun je het over de bank draperen als decoratie.

Zet een extra poef of zitzak neer

Creëer een extra zitplaats met een kleine poef of een zitzak. Dit is een handige plek voor kinderen of onverwacht bezoek. Je kunt hier eventueel ook een dienblad op zetten zodat je het kunt gebruiken als bijzettafel.

Accessoires en kussens maken je loungeplek gezellig en knus!

Accessoires en kussens maken je loungeplek gezellig en knus!

Koop sfeervolle accessoires voor buiten

Maak de loungeplek in je tuin echt gezellig met een aantal accessoires. Hang romantische buitenverlichting op, koop kleurrijke borden en dienbladen, zet een paar kaarsen op tafel en leg een speciaal buitenkleed op de grond.

Vergeet de tuin zelf niet

Hoe mooi de nieuwe zithoek ook is – het is belangrijk om de tuin zelf ook niet te vergeten. Probeer alles goed te onderhouden en zet een aantal mooie planten of bloemen in de grond. Heb je geen groene vingers? Dan zijn een paar grote planten in een pot ook een prima optie.

Bekijk ook

Dit zijn de tuinmeubeltrends van 2020

Blijf jij net als veel anderen thuis deze zomer? Dan is dit het ideale moment …

Bekijk

Schanskorven in je tuin: dé nieuwe trend van het moment

Vind jij het ook belangrijk om met de laatste trends mee te gaan? Voor het …

Bekijk

Thuisvakantie door corona? Zo maak je een comfortabele tuin

2020 is een hectisch jaar tot nu toe. Door de gevaren van corona blijven veel …

Bekijk

Geef thuiswerken een nieuwe dimensie met een luxe tuinkantoor

Bij het nieuwe normaal hoort ook thuiswerken. Voor de één is dat geen probleem terwijl …

Bekijk