Minimalistische badkamer met de Luca Roll-in shower

Minimalistische badkamer met de Luca Roll-in shower

  • 13 mei 2018

  • Door Woonhome.nl

Een minimalistische badkamer richt je stijlvol en zonder al teveel details in met minimalistisch sanitair. Denk aan een modern bad, een hangend toilet maar ook kranen zijn van belang. De Luca Roll-in shower is dé minimalistische inbouwdouche van het moment. De doucheslang verdwijnt in de wand dankzij een soepel draaisysteem. Geen lelijke doucheslangen meer aan de wand!

Hier zie je goed hoe klein en minimalistisch de Roll In shower is in de badkamer!

Luca sanitair: hét merk voor design badkamers

De broers Luc en Cas van den Berg zijn sinds 2014 al bezig met het bedenken van stijlvolle oplossingen voor de badkamer. Zij willen graag de onpraktische en ontsierende doucheslangen in de badkamer laten verdwijnen. In april 2018 presenteerde Luca Sanitair met trots hun nieuwste aanwinst. De Roll-in shower is voor het eerst te zien op de sanitair en meubel beurs Salone del Mobile 2018 in Milaan. De strak vormgegeven doucheslang heeft een oprolsysteem waardoor de slang elegant oprolt in de muur. Een wereldwijde primeur!

Super easy: de Luca Roll-in shower

Naast de stijlvolle uitstraling is de Luca Roll-in ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Vanuit één soepele beweging trek je de handdouche los, rolt de slang zich uit en blokkeert zich. Het automatische blokkeersysteem is te gebruiken op iedere gewenste afstand vanaf de muur. Wanneer je op de ophanghouder drukt, glijdt de slang soepel terug in de muur.

De Roll In shower is niet alleen heel praktisch, maar ook zeker heel erg stijlvol!

De verschillende kleuren en mogelijkheden

Voor iedere badkamerstijl is er een kleur verkrijgbaar. De Roll-in shower is verkrijgbaar in het mat zwart, geborsteld nikkel, chroom én een aantal kleuren op aanvraag. De Roll-in shower is te gebruiken als douche/bad combinatie. Daarnaast is het ook te combineren met een inbouwkraan voor optimaal gemak! Wist je dat de Roll-in shower zelfs te gebruiken is als hygiëne douche bij een toilet?

Eenvoudige installatie van de Roll-in shower

Dankzij de inbouwdiepte van 70mm is de Roll-in shower zeer compact. Zo is de Roll-in shower te installeren bij een wandafwerking van 8 tot 15mm. De slang vervangt men zonder inspectieluik. Combineer deze douche met een glijstang, ophanghaak of met elk type inbouwkraan/handdouche.

Naast de Roll-in shower bestaat het assortiment van Luca Sanitair ook uit Italiaanse designmerken. Denk bijvoorbeeld aan Bongio kranen, D.A.S. radiatoren, Luca steel badkamermeubels of douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk.

Tip: Bij een minimalistische badkamer past een design hangend toilet perfect.

Bekijk ook

Zo controleer je goed de WOZ-waarde van je huis

Ieder jaar ontvang je de WOZ-waarde van je huis. WOZ-waarde staat voor ‘Waardering Onroerende Zaken’ …

Bekijk

Met deze snij- en grillset van Stelton ben je klaar voor elke culinair hoogstand

Stijlvol koken doe je met dit tijdloze design voor de grill van Stelton. Het innovatieve …

Bekijk

Tips voor het uitzoeken van nieuwe trapbekleding

Wil je jouw trap renoveren door nieuwe trapbekleding te plaatsen? Dan moet je eerst bepalen …

Bekijk

Het belang van goed onderhouden dakgoten (Tips van dakdekker in Den Haag)

Op Woonhome.nl lees je voornamelijk artikelen over de inrichting van de woning. Maar je moet …

Bekijk